سلام؛
اگر یادتون باشه یه زمانی گوگل، سرویسی بنام گوگل ریدر داشت. خیلی از وبلاگ نویس ها، کد تولید شده از گوگل ریدر را در کناره وبلاگ خود قرار میدادند و با آپدیت شدن هر یک از وبلاگ ها، نام آن ها بولد می شد و امّا از یک زمانی دیگه گوگل این خدمت را ارائه نداد و این آپشن هم از کار افتاد. داشتم تصاویر و فایل های پیکو فایل را مروری می کردم تا رسیدم به بازی وبلاگی شهریور ماه 1390 . اگر درست خاطرم باشه، از دوستان وبلاگی درخواست کرده بودم متنی را به دلخواه خود بخوانند و یا خودشان را معرفی کنند و یا هر چه دوست دارند بگویند و برایم ارسال کنند تا صدای همدیگر را بشنویم. دلم برای آن زمان تنگ شد و شاید ذوق زده هم شدم. کجایند این دوستان...
اگر شما هم دوست داشتید، می تونید لینک صدای خودتون را ارسال کنید تا در ادامه این فایل ها آپلود کنم. دکتر ربولی، مهرداد، منجوق، صبا، ترانه، سارا، عمه، لیمو به صورت ویژه دعوتید.
1- مریم یادگار
2- مهتاب
4- نازگل
5- دکتر آرش
6- مهدی باهوش
7- فاطمه
8- مریم
10- محسن
11- مهرناز
12- سجاد
13- مهدی
14- مهسا
15- بچه خواهرم
16- امیرحسام
17- دکتر هدیه
18- صحرا و پسرانش
19- صحرا
20- دکتر نفیس
21- دانا
22- الکترونیک لایف
سلام؛
به سبک مهرداد عزیز در این پست کتابی را که دوستی به من معرفی کرده است، به شما معرفی می کنم.
البته بااین تفاوت که من هنوز کتاب را تمام نکرده ام و ابتدای آن هستم. اگر دوست داشتید شما هم می توانید پادکست این کتاب را، بصورت رایگان از اینترنت دریافت کنید. یادم هست زمانی از مهرداد عزیز پرسیدم چه خوب که فرصت داری، کتاب را ورق بزنی و نقد آن را در وبلاگ بنویسی. او گفت: البته من بیش تر کتاب را را گوش میدهم. در مسیر رفت و آمد و ... البته که من هم در مسیر رفت و آمد به فایل های صوتی گوش میدهم. بعد از اتمام کتاب نظر تکمیلی خودم را در این پست ارسال می کنم.
بعداً نوشت: کتاب را تمام کردم. کتاب خیلی خوبی بود. مثل بقیه کتاب های روان شناسی، نویسنده سعی می کنه با ذکر مثال، نکات آموزشی خودش را به مخاطب ارائه بده. دو فصل خیلی خوب هم داره که شاید به نوعی خانواده ها تو ذهنشون تابو داشته باشن اما حتماً باید پدر و مادر فرزندانشون را آگاه کنند.خیلی وقت ها باورهای غلطی رفتارهای غلط ما را می سازه و با شناخت اون رفتارها، زندگی سالم تری می تونیم داشته باشیم. خودشناسی دراین کتاب بسیار تأکید شده.
پرسشنامههای بسیار کارآمدی در متن کتاب وجود داره. در فصول پایانی ویژگی های والدین سمی بیان شده و اونجاست که حس می کنید چقدر از این ویژگی های غلط دور و بر ما و یا خود ما دچار آن شدیم.برخی مواقع والدین رفتاری را در ذهن خود، دلسوزانه و در قبال فرزندان خود تصور می کنند اما در حقیقت درون فرزندان اثرات منفی ناخواسته ای گذاشته میشه که تا عمر دارند یادشون هست و حتی در زندگی مشترک آینده آنها هم باقی می ماند.
البته درمان کار سادهای نیست ولی امکان پذیر است و از طرفی، در فرآیند درمان باید روی خودمان تمرکز کنیم و به هیچ عنوان توقع پشیمانی یا تغییر رفتار را از والدین نداشته باشیم که انتظاری بیهوده است و باعث انحراف روند درمان هم میشود. در پایان مطالعه این کتاب را خصوصاً به پدر و مادری که قصد دارند فرزند بیاورند و یا فرزند کوچکی دارند خیلی توصیه می کنم.